Reserveren plaatsen mindervaliden bij de Passion4kids

graag vóór 11 april a.s. uw reservering doorgeven

Woensdagavond 12 april wordt de derde editie van de Passion4kids door kinderen uit de groepen 5 t/m 8 op ons schoolplein ten tonele gebracht. De burgemeester van Zwijndrecht, dhr. Schrijer, zal de rol van de verteller gaan vertolken. We kijken hier uiteraard enorm naar uit.

Voorafgaand aan de uitvoering zal er weer een tocht met het kruis worden gelopen door de straten rondom ons gebouw. Deze zal om 19.00 uur starten vanaf het grasveld aan de Abdij. Eveneens gaan om 19.00 uur de hekken van het plein open waar om 19.30 uur de Passion4kids zal beginnen.

Op het schoolplein worden plekken gereserveerd voor mindervaliden of mensen die moeilijk ter been zijn.  Wilt u hier gebruik van maken of wilt u deze voor iemand reserveren, dan vernemen wij dit graag. Geef uw reservering door voor één of meerdere mindervalide plaatsen middels een mail naar info@notenbalk-zwijndrecht.nl Vermeld hierbij de achternaam van de persoon / personen die hier gebruik van zullen maken.  Wij ontvangen uw reservering voor een mindervaliden plaats graag vóór 11 april a.s.

 

 

Logo The Passion 4 Kids 300dpi Logo The Passion 4 Kids 300dpi
Sponsoren Passion4kids 2017 Sponsoren Passion4kids 2017
Logo_DeNotenbalk_PayOff-RGB Logo_DeNotenbalk_PayOff-RGB