PIT'ers naar Onderwijsmuseum

Medewerkers van kindcentrum De Kim en kindcentrum Dribbel hebben op zaterdag 19 november jl. een bezoek gebracht aan het Onderwijsmuseum. Zij kregen dit bezoek aangeboden van PIT kinderopvang & onderwijs omdat De Kim en Dribbel als eerste kindcentra van PIT ervoor hebben gezorgd dat alle medewerkers gebruikmaken van Yammer; het intranet waarop alle medewerkers van de kindcentra van PIT hun kennis en lief en leed kunnen delen en ervaringen kunnen uitwisselen.

PIT kinderopvang & onderwijs hecht veel waarde aan dit interactieve informatieplatform. “We zijn ontstaan uit een fusie van kinderopvang en onderwijs en vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed met elkaar samenwerken en elkaar weten te vinden zodat kinderopvang en onderwijs naadloos op elkaar aansluiten. Wij bieden kinderen een doorgaande leerlijn en zullen daar continu in moeten blijven investeren. Daarnaast is en blijft teambuilding een belangrijk aspect van ons werk,” aldus bestuurder Ad Vos.

De medewerkers waren onder de indruk van het Onderwijsmuseum en hebben een gezellig uitje gehad. “Niet alleen is het leuk om zo met elkaar op pad te zijn, het is ook leerzaam om te zien hoe het onderwijs zich heeft ontwikkeld in de afgelopen decennia,” reageren ze. Behalve een rondleiding kregen de prijswinnaars ook iets te drinken en een gebakje.

 

 

 

 

Onderwijsmuseum foto Onderwijsmuseum foto