Bso-kinderen De Brug en De Notenbalk brengen circus tot leven

Circus. Dat is het thema van de vijf workshops minimusical die de bso-kinderen van De Brug...

Circus. Dat is het thema van de vijf workshops minimusical die de bso-kinderen van kindcentra De Brug en De Notenbalk van PIT kinderopvang & onderwijs volgen. 

Tijdens de eerste workshop verzonnen de kinderen samen een verhaallijn aan de hand van een lied over het circus. De kaartjesverkoper, de opperstalspreekmeester, wilde dieren, acrobaten, jongleurs, koorddansers, clowns: allerlei rollen passeerden de revue. Vervolgens brengen de kinderen deze onder leiding van Dana Gooijer van Theaterhuis Drechtsteden tot leven met zang, dans en spel.

Op 31 mei trakteren ze hun hooggeëerde publiek dat bestaat uit hun ouders, familie, vrienden en andere bekenden op een ongetwijfeld onvergetelijke voorstelling. Tot die tijd gaan de musicalsterren in wording hun rollen verder uitbouwen en bijschaven tot een vrolijk geheel. De minimusicalworkshop is een van de vele gratis bijzondere activiteiten die PIT kinderopvang & onderwijs biedt. De volgende bijzondere activiteit voor de bso-kinderen van De Notenbalk is vissen en op de bso van De Brug staan judolessen op het programma.

De Brug en De Notenbalk-minimusical De Brug en De Notenbalk-minimusical
De Brug en De Notenbalk-minimusical(1) De Brug en De Notenbalk-minimusical(1)
De Brug en De Notenbalk-minimusical(2) De Brug en De Notenbalk-minimusical(2)
De Brug en De Notenbalk-minimusical(3) De Brug en De Notenbalk-minimusical(3)